کودک و نوجوان
1399/04/08 09:56

مصرف سیر در کودکان

بصورت پخته در غذا از نه ماهگی ؛ سیر مزایای فوق العاده ای برای سلامتی کودکان دارد. سیر حاوی آلیسین است که دارای خواص ضد باکتری و ضد ویروسی است، سیر بدن کودک را از عفونت و سرماخوردگی محافظت می کند.

سیر حاوی طیف وسیعی از مواد مغذی مفید، از جمله ویتامین C، ویتامین B6 و B1، منگنز، سلنیوم، پتاسیم و آهن است.سیر همچنین برای قلب مفید است، به کاهش سطح کلسترول کمک می کند و خطر ابتلا به فشار خون بالا و حمله قلبی را کاهش می دهد.
سیر را از حدود هشت ماهگی تا نه ماهگی در ابتدا مقدار کم اضافه کنید به غذای کودک و در صورت نداشتن آلرژی میتوانید با خیال راحت به انواع غذاهای کودک اضافه نموده تا از فواید شگفت انگیز سلامتی آن بهره مند شود.
علائم حساسیت سیر ممکن است شامل: نفخ، دل درد و حالت تهوع باشد. علائم آلرژی سیر عبارتند از: اسهال، خون در مدفوع، اگزما، بثورات بر روی گونه ها، استفراغ یا تورم دهان زبان یا لب ها.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

برچسب ها :