کودک و نوجوان
1399/04/08 08:54

مصرف گوجه سبز در بارداری

✔️این میوه سرشار از فیبر است و به همین دلیل در عملکرد دستگاه گوارش تاثیر خوبی به جا می‌گذارد.
✔️ همچنین این میوه ادرارآور است و عملکرد کلیه‌ها را بهبود می‌بخشد. 
✔️از خواص دیگر می‌توان به پایین آمدن فشار خون و همچنین چربی خون اشاره کرد که حتی رسوبات موجود در خون را دفع می‌کنند. به همین دلیل از تصلب شرایین جلوگیری می‌کند. 

✔️ویژگی بسیار مهم بعدی گوجه سبز ویتامین ث موجود در آن است. این میوه سرشار از ویتامین ث است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و یکی از مواد مورد نیاز بدن مادران باردار است.
✔️ همچنین این میوه خاصیت اسیدی دارد که می تواند میزان اسید خون را متعادل می‌کند.

نکاتی که باید در مصرف گوجه سبز دقت شود:

✔️گوجه سبز به دلیل طبع سردی که دارد می‌تواند باعث دل درد، تهوع یا دل‌پیچه و نفخ و در کل مشکلات گوارشی شود.
 ✔️علاوه بر این به دلیل وجود خاصیت اسیدی در این میوه، می‌تواند به معده آسیب ‌رساند. 
✔️ از طرف دیگر حالت اسیدی این میوه می‌تواند آثار سویی روی دندان‌ها داشته باشد و در بعضی موارد منجر به دندان‌درد شود که در دوران بارداری با توجه به محدودیت درمان‌های دندانپزشکی، این مساله قابل توجه است.
 ✔️با توجه به این نکات حتی با وجود خواص متعدد این میوه بهتر است مصرف آن در دوران بارداری همراه با احتیاط باشد.
✔️ البته برای مادران شیرده نیازی به نگرانی در میزان مصرف وجود ندارند.

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

برچسب ها :