آشپزی
1397/12/04 12:41

شیرینی ناپلئونی

مواد لازم:

پودر قند 350 گرم
خامه                                                                                    450 گرم
خمیر ورقه ای
350 گرم
سفیده تخم مرغ
6 عدد
وانیل   نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:

ابتدا خمیر را با وردنه پهن نمایید و به قطعات کوچک مستطیل شکل ببرید و به صورت ورقه های نازک در سینی فر که آن را از قبل چرب کرده اید، قرار دهید و با حرارت 230 درجه سانتیگراد بگذارید بپزد. در این مدت خامه، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید.
سپس سفیده ها را آنقدر هم بزنید تا کف کند و بعد آن را با خامه و پودر قند مخلوط کنید. وقتی نان ها برشته شدند، از فر بیرون آورید و روی ورقه های نان را با خامه و پودر قند بپوشانید و ورقه ها را روی هم قرار دهید. مقداری از نان ها را نیز خرد کرده و همراه پودر قند، روی شیرینی ها بمالید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :