آشپزی
1398/03/20 16:15

مرغ ترش

مواد لازم:

سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج، شبت، خال واش) 1 کیلو
سیر                                                                                    1 بوته
آرد برنج
2 قاشق سوپخوری
روغن مایع ذرت
مقداری
پیاز   1 عدد
آب نارنج   یک و یک دوم پیمانه
لپه   یک دوم پیمانه
سینه و ران مرغ   1 کیلو
تخم مرغ   2 عدد
نمک و فلفل    به میزان لازم
طرز تهیه:

ابتدا سبزی را پس از پاک کردن، شستن و خشک نمودن، خرد کنید. سیر را نیز خرد نموده و مقداری روغن در ظرف ریخته روی حرارت ملایم قرار داده تا داغ شود. تکه های مرغ را در روغن قرار داده تا سرخ شود. پیاز را خلال نموده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سبزی و سیر خرد شده را اضافه نمایید و حدود 10 الی 12 دقیقه تفت دهید. آب نارنج را اضافه کنید لپه و مقداری نمک و فلفل را به مواد فوق الذکر اضافه نموده و حرارت را ملایم کنید. حدود 35 الی 40 دقیقه بپزد. در آخر، آرد برنج را در کمی آب حل کرده، اضافه کنید. 
سپس تخم مرغ را در ظرف بشکنید و با اندکی نمک کمی بزنید و کم کم روی مرغ بریزید و هم بزنید، بگذارید چند جوش بزند و خورش به روغن بیفتد. البته بعضیها مایلند تخم مرغ را در حال جوش اضافه کنند و دیگر هم نزنند.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :