آشپزی
1398/03/20 16:15

خورش غذای دریایی

مواد لازم:

پیاز و هویج (از هر کدام) 1 عدد
کرفس                                                                                    یک دوم ساقه
روغن زیتون
سه قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (پوست کنده)
400 گرم
سیر (خرد شده)   2 حبه
نمک   به میزان لازم
برگ بو   1 عدد
آویشن   1 قاشق سوپخوری
فیله ماهی   450 گرم
میگو (پاک شده)    225 گرم 
صدف دریایی    750 گرم 
جعفری (خرد شده)    3 قاشق سوپخوری 
طرز تهیه:

پیاز، هویج و کرفس را خرد نموده و در ماهیتابه مقداری روغن ریخته روی حرارت قرار داده و پیازهای خلال شده، هویج و کرفس را جداگانه در روغن سرخ کنید. سپس با هم مخلوط نموده و در قابلمه ریخته، گوجه فرنگی ها را خرد کرده به همراه سیر به مواد فوق الذکر اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
سپس تمام مواد را در مخلوط کن ریخته و آسیاب می کنیم تا به صورت سس یکدست درآید. حدود 3 پیمانه آب را در قابلمه ریخته، نمک، برگ بو و آویشن را اضافه کرده و می گذاریم به جوش آید. فیله های ماهی را به قطعات 2 سانتیمتری خرد کرده به همراه میگو و صدف داخل آب جوش می اندازیم و به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
در این مدت کف روی سطح آب را با قاشق می گیریم. سپس از روی حرارت برداشته صدف های باز شده را از آب خارج می کنیم. سس از قبل آماده شده را گرم کنید. ماهی، میگو و صدف ها را به آن اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه حرارت می دهیم. خورش را به ظرف دیگری منتقل کرده، روی آن را با جعفری تزیین می کنیم. این خورش را می توان با نان تست سرو کرد.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :