آشپزی
1398/03/20 16:15

خورش باقلا با گوشت

مواد لازم:

گوشت ماهیچه با مغز ران نیم کیلو
روغن مایع                                                                                    یک سوم پیمانه
پیاز سرخ کرده
3 قاشق سوپخوری
باقلای سبز
3 کیلو
شبت   نیم کیلو
نمک و فلفل و زردچوبه   به میزان لازم
طرز تهیه:

ابتدا گوشت را تکه تکه کرده و می شوییم. در کمی روغن تفت می دهیم سپس پیاز سرخ شده را اضافه می کنیم. زمانیکه آب گوشت کشیده شد، 4 پیمانه آب سرد در آن می ریزیم و می گذاریم تا گوشت بپزد. سپس باقلا را از پئست دوم درآورده، شبت را پس از پاک کردن و شستن ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن کمی تفت می دهیم. سپس شبت و باقلا را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل و زردچئبه اضافه نموده و می گذاریم باقلا کاملا بپزد ولی له نشود. زمانیکه خورش جا افتاد در ظرف مورد نظر می کشیم.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :

برچسب ها :