آشپزی
1398/10/26 12:38

استیک جگر

مواد لازم:

آرد سفید گندم 1 قاشق سوپخوری
برگ بو تازه خرد شده                                                                                    1 عدد
نمک و فلفل
به میزان لازم
جگر
4 ورقه
روغن زیتون   3 قاشق سوپخوری
کره   2 قاشق سوپخوری
پیاز خلال شده   2 عدد کوچک
سرکه قرمز   2 قاشق سوپخوری
شکر   1 قاشق چایخوری
لوبیا سبز پخته    کمی برای تزیین 
طرز تهیه:

در یک ظرف، آرد سفید، برگ بو، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ورقه های جگر را در آن بغلطانید تا کاملا آغشته به آرد شود. روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت بگذارید. نصف کره را به آن اضافه نموده، سپس خلال های پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود ولی رنگ پیاز عوض نشود. پیازها را از ماهیتابه به ظرف دیگی انتقال دهید باقی مانده کره را در ماهیتابه ریخته و ورقه های جگر را به مدت 4 الی 6 دقیقه در آن سرخ کنید. جگرها را به ظرف دیگری انتقال داده و گرم نگه دارید. سرکه را داخل ماهیتابه بریزید چند جوش که زد پیاز و شکر را اضافه نموده و بگذارید تا نصف سرکه تبخیر شود، آنگاه از این سس روی ورقه های جگر ریخته، ظرف جگر را با لوبیا سبز و برگ بو تازه تزیین کنید.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :