آشپزی
1398/10/26 12:38

سس قارچ

مواد لازم:

آب گوشت 1 لیوان
کره                                                                                    5 قاشق غذاخوری
آرد
1 قاشق غذاخوری
قارچ
200 گرم
نمک و فلفل   به مقدار لازم
طرز تهیه:

ابتدا کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس، آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد کمی تفت بخورد. آب گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط کنید و بتدریج به آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
قارچ ها را ریز خرد کنید، در ظرفی بریزید روی حرارت بگذارید و تفت دهید. هنگامی که سس تقریبا غلیظ شد، قارچ تفت داده شده را درون سس بریزید و بگذارید سس همراه قارچ جوش بزند تا هنگامی که خوب غلیظ شود. پس از غلیظ شدن، آن را از روی حر ارت بردارید. اکنون سس قارچ آماده است.

 

نظرات

نظر شما
نام :
پست الکترونیکی :
وب سایت :
متن :

تصویر :